Aan- & verkoop

Aankoop

K&K Makelaardij is sinds 1 oktober 2006 actief in de regio Noord-West Twente.

Door onze goede contacten en grote interesse in het vakgebied zijn we goed op de hoogte van de situatie in deze regio.

In een orinterend gesprek kunnen wij precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een juist bod voor de woning die u op het oog heeft. Ook een technisch onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Voor ons is het belangrijk om duidelijkheid te scheppen met betrekking tot uw specifieke wensen. Op deze manier kunnen we slagvaardig voor u aan het werk en wordt de kans op teleurstellingen geminimaliseerd.

Indien u vervolgens in de positie komt dat u uw eigen woning moet verkopen, dan zijn wij te allen tijde bereid hiervoor een geheel vrijblijvende waarde-indicatie af te geven. Deze indicatie is altijd gebaseerd op de actuele marktwaarde.

Wilt u meer weten over onze aankoopbegeleiding dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u hierover persoonlijk te woord kunnen staan.

 

Verkoop

U wilt uw woning verkopen. Hoe pakken wij dat aan?

Ten eerste komen we uw woning bekijken. Wij stellen met u vast welke zaken er in de woning achter zullen blijven. Vervolgens bepalen we in overleg met u de vraagprijs. Ook zal gesproken worden over de manier van presenteren van de woning in onze verkoopvitrine, in advertenties en natuurlijk op internet.

Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar kandidaat-kopers. Deze kandidaat-kopers zullen de woning graag één of meerdere keren komen bezichtigen. Als men geïnteresseerd is, zal men na deze bezichtiging(en) met een bod op de woning komen. Dit bod zal (meestal) lager liggen dan de vraagprijs.

De onderhandelingen over de uiteindelijke verkoopprijs zullen wij voor u voeren. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. Als er een prijs is overeengekomen, maken wij een koopakte op die zowel door u als door de kopers zal worden getekend.

Wij verzorgen voor u de contacten met het notariskantoor. Van het notariskantoor ontvangt u enige tijd voor de definitieve koopakte een uitnodiging voor het passeren van de akte. Ook bij deze gelegenheid zijn wij aanwezig om vragen die bij u of de kopers leven, te beantwoorden.

Wij hopen op een prettige samenwerking. Wij denken dat wij uw woning op een passende manier voor u kunnen verkopen.

 

Deeldiensten

Wanneer u van plan bent om de woning zelf te verkopen, kunt u gebruik maken van onze deeldiensten. Het concept deeldiensten is geheel naar eigen wens in te vullen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, dan bespreken we wat u zelf wilt doen en wat u liever aan ons over laat.

 
Downloads

Contactgegevens

Jonkerlaan 2
7671 GM Vriezenveen
T 0546 - 659805
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK : 08148887
BTW: NL.8159.94.874.B.01

Handige links

Direct naar ons Administratiekantoor
Direct naar ons huizenaanbod
Direct naar ons Assurantie-& adviesbureau
© 2017  www.kerssies.com | Ontwerp en realisatie door Wdesigns.